Κώστας Τσουκαλάς - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Κώστας Τσουκαλάς - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Μια Νέα Φωνή για την Ελλάδα στην Ευρώπη
Σε μια εποχή κρίσιμων προκλήσεων, είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ, για μία Ευρώπη που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανάπτυξης για όλους. Καλώ όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους, να ενωθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Η ώρα για δράση και αλλαγή είναι τώρα. Το τώρα είναι η προκαταβολή μας στο αύριο.
Η υποψηφιότητά μου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, δίπλα στον Nίκο Ανδρουλάκη αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για ενότητα και δράση, με σκοπό να δημιουργήσουμε μια πιο δίκαιη Ευρώπη, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών της.
Η δέσμευσή μου είναι να εργαστούμε για την ανανέωση του ευρωπαϊκού οράματος, εστιάζοντας στην κοινωνική δικαιοσύνη, την οικονομική ανάπτυξη και την προστασία των πιο ευάλωτων. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε και να διασφαλίσουμε ένα μέλλον που μας κάνει όλους περήφανους.
Αλλάζουμε το Μέλλον: Ψηφίζουμε και Εξ Αποστάσεως στις Επερχόμενες Ευρωεκλογές!
Φίλες και φίλοι που ζείτε εκτός Ελλάδας, τώρα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τις ευρωεκλογές, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής σας! Μην επιτρέψετε στην απόσταση να στερήσει το δικαίωμά σας στην ψήφο. Κάθε ψήφος είναι σημαντική και μπορεί να καθορίσει το μέλλον.
Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι απλή και ασφαλής, σχεδιασμένη για να διασφαλίζει την ομαλή και δίκαιη άσκηση του δικαιώματός σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας σταματήσει.
Ενημερωθείτε, εγγραφείτε, ψηφίστε:
🔗Στο epistoliki.ypes.gov.gr
🏠Στο ΚΕΠ αν κατοικείτε στην Ελλάδα
🏛Στις αρμόδιες ελληνικές Προξενικές Αρχές αν είστε κάτοικος εξωτερικού
Κάντε τη φωνή σας ακουστή. Ψηφίστε εξ αποστάσεως και διαμορφώστε το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας!
Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ προσπάθησε να μας πείσει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.
Αυτή η υπόσχεση, όμως, συγκρούεται με την πραγματικότητα της αγοράς και τις τσέπες των Ελλήνων που συνεχίζουν να αδειάζουν. Τη στιγμή που ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην Ελλάδα εκτοξεύεται, ο Πρωθυπουργός επιμένει σε μια γραμμή ευχολόγιων που δεν συνάδει με τις καθημερινές ανάγκες του κόσμου.
Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού επιβεβαιώνει την αδιαφορία του για τον μέσο Έλληνα, τον οποίο η κυβέρνηση θεωρεί απλώς στατιστικό νούμερο στα δελτία τύπου της. Στο ΠΑΣΟΚ, αντίθετα, θέτουμε τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Η ανάπτυξη που «διαφημίζει» η κυβέρνηση πρέπει να φτάνει σε όλους, και όχι μόνο στις οικονομικές ελίτ.
Στις εκλογές το διακύβευμα δεν είναι η πολιτική σταθερότητα . Είναι το ποιές πολιτικές δυνάμεις μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ευρώπη και το αν η χώρα θα αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση που θα περιορίσει την αλαζονεία μιας κυβέρνησης που αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες του λαού.
Το ΠΑΣΟΚ στέκεται σταθερά δίπλα στον κόσμο, ως η επιλογή που φέρνει ασφάλεια και προστασία στην καθημερινή ζωή του πολίτη.
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα ξεκινώ την περιοδεία μου στην Πελοπόννησο, όπου θα επισκεφθώ την Αργολίδα, Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία. Θα συναντηθώ με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες για να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.
Η περιοδεία αυτή αποτελεί ευκαιρία να αναδείξουμε την αδιαφορία της τρέχουσας κυβέρνησης για τις περιφέρειες και να τονίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής είναι η αληθινή επιλογή σταθερότητας ενάντια στην αλαζονεία της εξουσίας.
Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος που υπηρετεί τους πολίτες του και όχι τα στενά συμφέροντα.
Σας περιμένω να μοιραστούμε απόψεις, να ανταλλάξουμε ιδέες και να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον μας.
Η ψήφος σας έχει δύναμη. Χρησιμοποιήστε την για να δώσουμε και πάλι φωνή στην Πελοπόννησο.

Επικοινωνία

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Ομήρου 6, 105 64

Κολωνάκι, Αθήνα

+30 211 18 21 018

+30 210 36 36 710

+30 210 36 36 711

+30 210 36 36 770

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.